LIGE NU:

Ejendom i Frederikshavn styrter i grus

Ejendom under renovering er styrtet delvis sammen. To er reddet ud af murbrokkerne, én er alvorligt såret.

En treetages beboelsesejendom i Frederikshavn styrtede søndag formiddag sammen.

To beboere er reddet ud af murbrokkerne, og en af dem er alvorligt såret, oplyser vagtchef Mogens Hougesen, Nordjyllands Politi.

Den sårede er på vej til behandling på Aalborg Universitetshospital.

Politiet mener ikke, at der er flere personer i den sammenstyrtede bygning.

Politiet fik anmeldelsen om sammenstyrtningen klokken 11 søndag formiddag, og årsagen til, at ejendommen styrtede sammen er endnu ikke kendt.

Frygten for, at der var indespærrede personer opstod blandt andet, fordi der blev hørt bankelyde i murbrokkerne fra den sammenstyrtede bygning.

Redningsfolkene fik hurtigt reddet en person ud, og kort tid efter blev endnu en person reddet ud af bygningen. Omkring klokken 12 meddelte politiet i en pressemeddelelse, at der ikke menes at være flere personer i murbrokkerne.

Den delvist sammenstyrtede ejendom ligger på Provst Dreslers Vej 25 i Frederikshavn. Der er tale om en ejendom, som er ved at blive renoveret.

Redningsberedskab og politi begyndte straks at lede efter personer i den sammenstyrtede del af bygningen, og også beboerne i den anden ende af bygningen er blevet evakueret.

Politiet opfordrer nysgerrige og andre til at holde sig væk fra området, så de ikke forstyrrer redningsfolkenes arbejde, og så de ikke spærrer trafikken på vejene omkring Provst Dreslers Vej.

Beredskabsstyrelsen i Nordjylland har sendt 14 eftersøgnings- og redningsspecialister samt fire køretøjer til stedet for at komme beboerne i den sammenstyrtede ejendom til undsætning og for at få ryddet op og sikret bygningen.