Ekstra forestilling med High School Musical i Aalborg

Billetter til musicalen søndag den 20. april blev revet væk, men en ekstra forestilling lørdag den 19. april er netop nu faldet på plads.

Fænomenet High School Musical, der i USA har slået alle seerrekorder, dannet baggrund for et utal af musicals plus spil, DVD og CD udgivelser, er ikke et mindre populært fænomen i Nordjylland.

Den første forestilling i Aalborg Kongres & Kultur Center søndag den 20. april er allerede udsolgt, så der er nu kommet en aftale i stand med Fredericia Teater, der sætter den populære musical op i Danmark, om at spille en ekstra forestilling dagen før - lørdag den 19. april.

Den første danske opsætning af High School Musical får premiere 27. februar på Fredericia Teater. I marts og april er forestillingen på Danmarksturné til 12 byer. I Nordjylland spiller musicalen nu to gange i Aalborg den 19. og 20. april samt i Frederikshavn 30. marts.

I hovedrollerne finder man en række kendte navne som Sonny og Gigi Fredie-Pedersen (Familien Pedersen, Brother+Sister), Rebekka Mathew (Creamy), Kim Ace Nielsen (finalist i "Scenen er Din") og ikke mindst en af landets mest folkekære skuespillerinder nemlig Kirsten Norholt.

Billetsalget til ekstraforestillingen går i gang mandag den 28. januar kl.10.00.