Elev truede lærer

00:27

Foto: Johnni Isaksen

1 af 2

En kvindelig lærer fra Bisnapgård Efterskole blev tirsdag aften udsat for dødstrusler fra en 16-årig elev.

En 16-årig ung mand fra Bisnapgård Efterskole i Hals gik amok, da han tirsdag blev bortvist fra skolen.
Han mente tilsyneladende, at det var en 53-årig kvindelig lærers skyld, at han ikke længere kan være på skolen, og da han kom for at hente sine ting, kom han op og skændes med hende.
I den forbindelse trak han en hobbykniv frem og holdt den op mod sin egen hals og med ordene "jeg slår dig ihjel" truede han den 53-årig kvindelige lærer.

Personalet på efterskolen kontaktede straks politiet, men den unge mand havde forladt skolen. Han var havde taget bussen hjem mod Aalborg. Forinden havde han smidt sin hobby-kniv i en busk i nærheden af skolen.

- Vi anholder ham på hans bopæl og tager ham med på stationen til afhøring. Han sigtes nu for vold og trusler, men han er løsladt igen, siger vagtchef Frank Liltorp.

Forstander Christian Brosolat fra Bisnapgård Efterskole siger, at det efter hans viden er første gang, at sådan noget sker på skolen. Han fortæller, at læreren er uskadt, og at der ikke var nogle elever til stede, da det skete.

-       Vi har håndteret det sammen. Skolen har en beredskabsplan, som læreren nu er tilknyttet, og hun har det efter omstændighederne godt. Vi føler, at vi allerede er på vej videre, og i dag er der også helt almindelig undervisning, siger han. 
 

Forsiden lige nu