Foto: Henriette Maj Pedersen (arkiv)

Elever glade for ekstra skoledage

Langt de fleste elever er glade for, at der er almindelig skoledag i dag fredag og i morgen lørdag på 10. Klassecenter Vesthimmerland, det betyder nemlig, at eleverne har mulighed for at indhente det forsømte lige op til afgangsprøverne, der begynder i næste uge.

- Hvis ikke jeg skulle være i skole i dag, så havde jeg helt sikkert ligget og sovet nu, og det ville jeg da gerne, men når nu det er som det er, så er det i orden, og vi får helt sikkert noget ud af det, siger Tanja Nielsen, en af de 172 elever, der har måttet vinke farvel til Kristi Himmelfartsferien og i stedet har fundet skolebøgerne frem.

- Selv om eleverne gerne ville have sovet længe i dag, så lyder det fra dem, at det er fint at få læst de sidste ting i gennem.

- Vi skal til eksamen i næste uge, så det er fint nok at få noget hjælp og få læst det sidste igennem, siger Julie Karlsen.

Skoleleder Henriette Qvist mener, de ekstra skoledage i Kristi Himmelfartsferien er blevet godt modtaget, og hun er positivt overrasket over, at stort set alle elever er mødt op.

- Jeg er sikker på, at både elever og forældre ved, at vi jo ikke gør det her for at genere nogen, men at det er i elevernes egen interesse at deltage i undervisningen, siger Henriette Qvist, skoleleder for 10. Klassecenter Vesthimmerland i Aars.