LIGE NU:

Elever snydt for afgangseksamen

Mange elever blev onsdag snydt for biologieksamen. Skoler over hele landet kunne nemlig ikke koble sig på Undervisningsministeriets centrale server, og det betyder, at eleverne nu må vente

Mange elever i niende klasse - heriblandt 15 elever på Filstedvejens Skole i Aalborg - blev onsdag snydt for biologieksamen. Skoler over hele landet havde nemlig problemer med at koble sig på Undervisningsministeriets centrale server, hvor den elektroniske afgangsprøve ligger.

Det er Skolestyrelsen under Undervisningsministeriet, der administrerer de elektroniske afgangsprøver. Skolestyrelsen oplyste onsdag middag, at problemerne har ramt alle de elever, der skulle op til prøverne i dag.

Karsten Sten Pedersen, der er projektchef i Cowi og har ansvaret for den tekniske afvikling, siger til Holbæk Amts Venstreblad:

- Vi skal stærkt beklage, at der er tekniske problemer med at gennemføre 9. klasses prøverne i dag. Det har naturligt skabt usikkerhed for de berørte elever.

Karsten Sten Pedersen fortsætter:

- Vi arbejder alt, hvad vi kan, på at finde og løse problemet.Nødløsningen for prøver, der ikke blev gennemført, er en prøve på gammeldags papir.

jj

Her er overblikket: Det genåbner onsdag

fisk

Corona hos Thorfisk: Fabrikken midlertidig lukket ned

tog

play Farvel til direkte tog til Vendsyssel vækker kritik: - Vi har lige så meget ret til landsdækkende transport

120417 værtshus øl

play Barer og værtshuse genåbner: - Jeg glæder mig ekstremt

jj

Her er overblikket: Det genåbner onsdag

fisk

Corona hos Thorfisk: Fabrikken midlertidig lukket ned

Til forsiden

Til forsiden