LIGE NU:

En kælen buk, live-bordfodbold og et askebæger: Her er årets mest populære videoer

Vi har samlet de fem videoer fra TV2 Nords facebookside, der er blevet årets mest populære blandt brugerne. Se eller gense videoerne nederst i artiklen.

Det er årets sidste dag, og 2020 lakker mod enden.

På TV2 Nords facebookside har vi gennem hele året delt mange nordjyske historier med brugerne. En del af de opslag, vi har delt, er videoer, og her i artiklen har vi derfor samlet de fem mest populære videoer i 2020.

Toplisten er valgt ud fra antallet af visninger.

#5

På en femteplads har vi en video fra en bruger, Flemming Bornholt. Med sit kamera fangede han i juni en video af syv blåmejseunger, der boede i et askebæger i Aalborg.

Askebægeret var heldigvis ikke i brug, så ungerne kunne bo trygt.

#4

Under coronaepidemien måtte mange tænke alternativt i forhold til at få hjemsendelsen til at blive lidt sjovere.

Derfor byggede en gruppe unge drenge fra Hundelev et klubhus fra bunden med både brændeovn, spisestue, siv som isolering i taget og med pil i væggene.

Videoen med drengene lander på årets fjerdeplads med 1,1 millioner visninger.

#3

På en tredjeplads ligger endnu en video, der relaterer sig til coronakrisen. For efter den første nedlukning af landet stod mange virksomheder i en økonomisk krise, og det fik staten til at tilbyde økonomisk støtte.

Men Salling Group - der blandt andet ejer Føtex, Bilka og Netto - valgte at takke nej til støtten, fordi de mente, at der var andre, der havde mere brug for pengene.

#2

På en andenplads finder vi endnu et kreativt bud på en corona-løsning. 4. klasse på Nørholm Skole savnede i maj at spille fodbold, så en af deres lærere fandt en løsning - nemlig at de kunne spille "live-bordfodbold" og dermed holde god afstand.

Videoen har fået 1,4 millioner visninger på Facebook.

#1

På årets førsteplads - med 53.000 reaktioner og 2,8 millioner visninger - finder vi en video af en kælen buk. Niårige Jens Christian og hans far, Lars, fik sig noget af en overraskelse, da de var på jagt i maj.

De spottede en buk i et læhegn, men den sprang ikke fra stedet, som man normalt ser dyrene gøre. Tværtimod kunne niårige Jens Christian bevæge sig helt tæt på bukken.

Videoen er den mest populære på TV2 Nords facebookside i 2020.