LIGE NU:

En løsladt i drabssag Aalborg

En 15-årig dreng og en 23-årig mand er sigtet for at have mishandlet en mand til døde i Aalborg i weekenden. Den ældste blev løsladt ved grundlovsforhøret.

En kun 15-årig dreng har erkendt, at han var i slagsmål med den 48-årige mand, der tidligt lørdag morgen blev tævet til døde i Aalborg.

Det kom frem ved et retsmøde mandag, hvor drengen blev fremstillet sammen med en 23-årig mand. Begge er sigtet for drab, men den 15-årige kunne altså kun erkende at have været i slagsmål, inden dørene blev lukket for resten af retsmødet.

Drengen blev fængslet for fire uger, og han kærede ikke fængslingen, oplyser vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi.
Til gengæld blev den 23-årige løsladt, efter at han havde forklaret, at han først kom til stedet senere.

Den omkomne, Henrik Bjerremand Kristensen, blev overfaldet og mishandlet ved stadion i Aalborg.
Henrik Bjerremand Kristensen var lørdag aften til fest på Aalborg Stadion og tog umiddelbart før midnat natten til lørdag ind til byen med en bekendt. Ud på natten skiltes de ved Jomfru Ane Gade, og politiet mener, at den 48-årige tog tilbage til stadion for at hente sin cykel. Under overfaldet mistede han sin tegnebog og andre ting, men tegnebogen blev senere fundet i en nærliggende have.

En nattevandrer fandt den livløse mand ved sekstiden lørdag morgen. Drengen blev anholdt søndag ved 17-tiden, og midt på aftenen kom så turen til hans kammerat.

/ritzau/