Foto: TV2/Nord

Endnu en landsholdsspiller til Fortuna

Den nordjyske topklub har hentet endnu en rumænsk landsholdsspiller som forstærkning inden sæsonstart.

Den nye spiller i Fortuna Hjørring er den 25-årige rumænske landsholdsspiller Laura Roxana Rus er 25 år Rumænsk landsholds spiller, og blev sidste sæson mestre i den Cypriotiske liga med Apollon Limassol.

- Vi har her fået fat i en spiller som nok skal give noget til publikum på stadion. Laura er fræk, fysisk og teknisk i sit spil - enhver kommerciel leders drøm. Hun vil skabe stemning og trække flere tilskuere til vores hjemmekampe, hun er det den danske liga har brug for, når vi snakker branding, siger kommerciel leder Kim Grøn Hansen i en pressemeddelelse.

- Vi skal være stolte af at vi har fået Laura til Fortuna Hjørring, da både Franske Paris Saint Germain og Svenske Lindkjøping også var ude efter hende, fortsætter han.

Omkring Fortuna's nye spiller udtaler sportschef, Jannik Riis:

- I bestræbelserne på at nå næste års målsætning, har vi store forventninger til Laura Roxana Rus, der kommer til klubben med en stor international erfaring og rutine. Hun vil endvidere være en af de rette i hverdagen til at vise vejen for vores unge talenter. Hun vil fra første dag kunne gøre en forskel, og hendes profil passer godt ind i fremtidens Fortuna-trup, hvor vi tilstræber at have det rette match mellem talent og rutine.

I sæsonen 2012-2013 spillede Laura Roxana Rus for Apollon Limassol, hvor hun scorede 46 mål på 25 kampe, 11 af disse mål blev scoret i 5 Champions League kampe.