LIGE NU:

Enevoldsen tror på guld til AaB

AaB's midtbanetalent Thomas Enevoldsen vurderer, at AaB har meget gode chancer for at snyde FC København og vinde guldet.

Med en sikker 2-0-hjemmesejr over Viborg rykkede AaB påskesøndag igen fra FC København i SAS Ligaens topstrid. Dermed er AaB nu tre point foran FC København, der er kommet lidt trægt i gang med foråret og kun har fået seks point i tre kampe.

Derfor spirer optimismen i det nordjyske, hvor AaB's spillere efterhånden tør tro på det realistiske i at tage guldmedaljerne for snuden af favoritterne fra FC København.

- Vores guldchancer er rigtig gode. Vi har haft et par svære udekampe og alligevel har vi fået syv point i de tre første kampe i foråret. Vi er inde i en god stime, selvtilliden er i top, og vi tror virkeligt på, at vi kan vinde guld, sagde AaB's 20-årige midtbanetalent Thomas Enevoldsen efter kampen.

Han var med et flot mål efter en indøvet hjørnesparkskombination en af hovedarkitekterne bag AaB's sejr over Viborg på en sneglat og noget nær umulig bane. På trods af de svære forhold vandt AaB alligevel en sikker sejr. Måden det skete på, styrker Thomas Enevoldsens tro på, at AaB kan gå hele vejen og vinde mesterskabet.

- Det var umuligt at spille poleret fodbold, sådan som vi både kan og vil. Det var banen slet ikke til. I stedet vinder vi på stenhård fight. Hvis vi skal vinde guld, kræver det hårdt arbejde. Det får vi vist i dag, at vi også mestrer, sagde Thomas Enevoldsen.