Foto: Henning Bagger, Scanpix

Enkelte uheld i Nordjylland i det sneglatte føre

Helt skadesfri i trafikken har regionen ikke holdt sig, mens sneen har dalet siden onsdag eftermiddag.

Nordjyderne har kørt så pænt i det sneglatte føre onsdag aften og torsdag morgen, at politiet ikke har haft meget at lave i den forbindelse. Men enkelte steder er det alligevel gået galt.

Det første uheld blev registreret på Bjergevej i Hjørring onsdag eftermiddag klokken 17. Her havde en bilist set en anden bil ligge på taget i vejkanten, og han underrettede politiet. Den registrerede ejer af bilen blev kontaktet, og han kunne fortælle, at han ganske rigtigt var køtr galt på grund af de glatte veje, men han var sluppet uskadt og var efterfølgende blevet kørt hjem af kollega.

Senere onsdag aften, klokken 19, skete endnu et uheld i Hjørring. Denne gang var det på Løkkensvej, at en bilist forulykkede med sin bil.

Torsdag morgen klokken ni var to personbiler involveret i et færdselsuheld på Tørholmsvej i Hjørring. Lidt tidligere på morgenen endte en bilist med snuden i et træ i et solouheld på Øster Hassingvej i Dronning.

Derfor opfordrer Nordjyllands Politi nu til, at man studerer vejrudsigten grundigt, før man bevæger sig ud på vejene, og at man holder øje med føret, mens man kører. Det kan nemlig skifte hele tiden.