Foto: Tv2nord.dk

Er din chef noget særligt i Nordjylland?

Medarbejdere på de nordjyske arbejdspladser kan indstille deres chef til Den Nordjyske Ledelsespris 2014. Det skal ske senest den 10. oktober.

Til november skal Den Nordjyske Ledelsespris uddeles for syvende gang. Det særlige ved prisen er, at det er medarbejderne på de nordjyske arbejdspladser, der kan indstille deres chef, hvis de synes, at vedkommende er noget helt specielt.

Prisen gives til en nordjysk erhvervsleder, der dybest set egentlig bare har passet sit arbejde som leder. Men passet sit arbejde på en engageret og positiv måde, så lederens indsats har skabt succes for og på arbejdspladsen.

Initiativtagerne til prisen er UCN, organisationen Lederne i Himmerland, Erhverv Norddanmark samt Nørresundby Bank. De vælger blandt de ledere, som medarbejderne indstille tre kandidater, som nomineres. En dommerkomite af kendte nordjyske ledere træffer det endelige valg om, hvem prisen skal gå til.

- Det fine ved prisen er, at det er medarbejderne, som man til dagligt leder og forsøger at få til at samarbejde, der indstiller deres chef for at være god til at motivere og skabe holdånd. Jeg fik altså ikke prisen for at servere kaffe og kage for dem hver eftermiddag, fortæller Jonna Mortensen. Hun er tidligere Arla-mejeridirektør i Bislev ved Nibe og vandt prisen i 2010.

Udover æren følger der 25.000 kroner med prisen, som vinderen må bruge på kompetenceudvikling.

- Igen i år søger vi en nordjysk leder, som gør en positiv forskel for såvel medarbejderne som for virksomheden som helhed. Jeg kan kun opfordre til, at alle nordjyske medarbejdere tænker over om netop deres chef burde være kandidat, siger bankdirektør Finn Øst Andersson Nørresundby Bank. Han sidder i dommerkomiteen.

Du kan indstille din leder på www.dennordjyskeledelsespris.dk, og det skal gøres senest den 10. oktober.