LIGE NU:

Erik Just færdig i Aalborg DH

Aalborg DH i Toms Ligaen stopper med øjeblikkelig virkning samarbejdet med direktør Erik Just. Ingen af parterne ønsker at kommentere bruddet

Få timer efter sidste kamp inden vinterpausen i Toms Ligaen var fløjtet af, valgte håndboldklubben Aalborg DH at sige farvel til klubbens direktør Erik Just. Efter gensidig aftale er det besluttet, at han med øjeblikkelig virkning træder tilbage.

Erik Just har gennem de seneste måneder været stærkt kritiseret af de to klubejere Svend Aage Christiansen og Jesper Skovsgaard, der offentligt har givet Erik Just skylden for klubbens dårlige økonomi.

- Min tid i Aalborg DH har været spændende, og jeg vil gerne ønske holdet og klubben al mulig held og lykke i tiden fremover, siger Erik Just ifølge en pressemeddelelse.

Aalborg DH's ejere ønsker ikke at kommentere bruddet.

- Ingen af parterne ønsker at kommentere det yderligere og håber at pressen vil respektere dette og i stedet fokusere på det sportslige, lyder det i pressemeddelelsen.

Inden lørdagens sejr over Team Esbjerg, havde Aalborg DH ikke vundet i otte kampe i træk, og trods de to point, er holdet skuffende næstnederst i tabellen med seks point for 11 kampe.

/ritzau/