Esbjerg sender AaB ud efter straffespark

Efter 0-0 vandt Esbjerg over AaB på straffespark og gik videre til kvartfinalerne i pokalturneringen.

Fodboldklubben Esbjerg kom torsdag aften videre til kvartfinalerne i pokalturneringen som det ottende og sidste hold.

Efter 120 målløse minutter vandt Esbjerg 4-2 over AaB på straffespark i Blue Water Arena i Esbjerg.

Afgørelsen faldt, da Anders Due brændte sit straffespark for nordjyderne.

Forinden havde Kayke også brændt for AaB.

Esbjerg møder i kvartfinalerne Lyngby, som er det eneste hold uden for Superligaen, der er nået blandt de sidste otte hold.

Første halvleg af kampen i Esbjerg forløb uden de helt store chancer, men der kom mere gang i den efter pausen.

AaB satte Rasmus Würtz og Kasper Kusk på banen fra begyndelsen af anden halvleg, og udeholdet kom til flere chancer.

Esbjerg-angriberen Martin Braithwaite fik også en stor chance, men AaB-målmanden Nicolai Larsen fik afværget.

Med et kvarter tilbage af den ordinære spilletid sparkede Esbjergs Kian Hansen et indlæg fra AaB-angriberen Nicklas Helenius op på egen overligger, men den ordinære kamp endte uden scoringer.

I den forlængede spilletid blev der heller ikke scoret, hvorefter hjemmeholdet altså sejrede fra 11-meter.

Kvartfinalerne ser ud som følger: Lyngby-Esbjerg, Randers FC-FC Midtjylland, Brøndby-FC København og OB-AC Horsens.

Kvartfinalerne spilles i perioden 27.-29. november og 4.-6. december.