LIGE NU:

Ex-kone anmeldte 57-årig

Det var den 57-åriges ex-kone, der anmeldte den mand, der nu er tiltalt for sexmisbrug mod sin steddatter og vold mod to andre børn, deriblandt mandens biologiske søn, til politiet.

Anmeldelse lød på, at manden var i besiddelse af børneporno. Politiets efterforskning viste sig dog hurtigt også at pege i retning af grufulde seksuelle overgreb mod mandens steddatter. Overgreb, der ifølge anklageskriftet skulle være sket fra pigen var blot fem år gammel og frem til hun fyldte 12. På det tidspunkt blev moderen og den nu tiltalte skilt.

Sagen er lige begyndt i retten i Aalborg, og den 57-årige mand nægter sig skyldig i alle anklager om misbrug mod steddatteren, ligesom han nægter de øvrige tiltalepunkter om, at han bl.a. skulle have forulempet sin egen biologiske søn, da denne var fem år. Det skulle være sket ved, at manden blev bundet fast til en stol. Den fastbundne dreng blev herefter slået 10-15 gange med flad hånd, indtil han sank sammen, og da rebene blev løsnet, fik drengen endnu et slag, så han faldt ned på gulvet.
Hermed var dette brutale overfald dog ikke forbi. Mens drengen lå på gulvet, slog manden ham nemlig ifølge anklageskriftet med en halvanden meter lang træpind.
Også steddatteren og et andet barn har ifølge anklageskriftet været offer for mandens vold.

De seksuelle overgreb mod pigen og volden mod de tre børn er foregået på de adresser i Vesthimmerland, hvor manden har boet i perioden 1999 til 2010.

- Det er overhovedet ikke sket, lød det fra den 57-årige i retten.

Sagen fortsætter onsdag, og der ventes at falde dom den 29. juni.