LIGE NU:

Få besøg af Mogens i aften

Nu er Mogens og Peter er klar til at indtage Nordjylland i Boblen. I aften kører de rundt i Vesthimmerlands Kommune. Vil du have besøg?

Helt til midnat er der mulighed for at få besøg af Mogens og Peter. Via sms, mail og facebook kan du kontakte Mogens og Peter og opfordre dem til at besøge et arrangement. Det kan for eksempel være runde fødselsdage, fester, eller måske er der nogen, der har en god historie at fortælle over en kop kaffe. Så tager Mogens og Peter kage med.

Du har måske en sjov eller bestemt ting, du vil vise frem, en opfindelse, noget antik, noget du vil sælge, en ny smart bil, eller et gammelt vrag. Det kan også være, at du har brug for en hjælpende hånd, et godt råd, ja alt kan bruges og vises frem.

Hver tirsdag vælger Mogens og Peter en bestemt kommune, hvor man de kører rundt, og hvor du, der bor i den på gældende kommune, kan kontakte Mogens og Peter mens de kører rundt, og måske være heldig og få uventet besøg. Nordjylland har et areal på 7.910 kvadratkilometer, så kan det blive en lang køretur.