Foto: TV2/Nord

Familien leder fortsat

Gruppen af personer, der leder efter Nikolaj Broberg Winther vokser støt.

Leif Winther fortsætter med at lede efter sin søn, Nikolaj Broberg Winther, der har været forsvundet siden lørdag morgen klokken fire, hvor han blev set på en bytur efter en julefrokost.

Mandag var op mod halvtreds familiemedlemmer og venner ude for at lede efter den 20-årige unge mand fra Aalborg, og tirsdag fortsætter eftersøgningen.

Leif Winther har fået stribevis af tilkendegivelser fra folk, der gerne vil hjælpe i eftersøgningen.

- Det er rigtigt flot af dem. Der er også mange, der har tilføjet mig på Facebook for bedre at kunne følge eftersøgningen, siger Leif Winther.

Nikolaj Broberg Winthers familie udvider tirsdag det område, som de leder i. Mandag ledte de primært i centrum af Aalborg og på ruten mellem familiens bopæl i det nordlige Aalborg og centrum. I dag fortsætter eftersøgningen længere ude i byen nær grønne områder ved Mølleparken, ud mod lufthavnen, og i de grønne områder langs fjorden.

Samtidig med at familien leder, så har Nordjyllands Politi sat massivt ind i jagten på Nikolaj Broberg Winther. Politiet er selv ude med hundepatruljer, og tirsdag formiddag er der både en helikopter over Limfjorden samt dykkere og både på vandet for at lede efter den 20-årige.

Venner og familie mødes hos Leif Winther, hvor de igen vil ud og lede efter Nikolaj Broberg Winther. Du kan følge familiens eftersøgning i Facebookgruppen: Efterlysning - Savnede Personer Danmark