LIGE NU:

Farlige fælder i Tornby Klitplantage

En person har set sig sur på mountainbikerytterne i Tornby Klitplantage. Fire planker med søm er blevet fundet i området - til fare for plantagens gæster. -         -        -       

Normalt er det ikke farligt, at være mountainbikerytter i Tornby Klitplantage. Men færdslen på jernhesten er blevet direkte farlig i området, efter en person har sat fælder op for mountainbikeentusiasterne.

Fire steder i Tornby Klitplantage er der fundet planker med søm i, som lå med spidsen opad. Men de lå ikke blot løst på jorden, men var skruet fast til rødder. Formanden for Cykle Clubben Hjørring, Kurt Brandi, er bekymret over fælderne.

- Det er ikke kun os, det går ud over. Sømfælderne er til fare for alle skovens brugere. Jeg tror, det er en person, der er sur på mountainbikerytterne, for de ligger på de stier, vi bruger, siger Kurt Brandi.

Martin Libak opdagede i weekenden en af sømplankerne i skovbunden. Han er selv motionist og frygter, at det ikke kun er mountainbikerytterne, som risikerer at få en ubehagelig overraskelse på en tur i Tornby Klitplantage.

- Jeg tænker på børnene, som løber rundt i skovbrynet og leger. Og en løber ville nemt kunne træde på den, siger han til NORDJYSKE.dk.

Opsætningen af fælderne er nu anmeldt til politiet, som efterforsker sagen.