Foto: arkivfoto

FC Hjørring tættere på overlevelse

Fodboldklubben FC Hjørring kan skimte økonomisk redning. Klubben er tæt på at have skaffe de nødvendige 1,5 millioner kroner i ekstra sponsorstøtte.

Økonomien har igennem længere tid hængt i laser i FC Hjørring, og kun en ekstraordinært økonomisk støtte kan redde klubben, og netop en ekstraordinær indsats er der blevet ydet.

FC Hjørring oplyser torsdag, at klubben er tæt på at have skaffet 1,5 millioner kroner i ekstra sponsorstøtte, som er en nødvendighed for at Hjørring Kommune vil yde klubben et fler-årigt sponsorat, som også skal være med til at redde klubben.

Kampen for at sikre klubben i årene fremover stopper dog ikke her.

- Mange af vores samarbejdspartnere og støtter arbejder i øjeblikket med at skaffe yderligere anpartskapital til FC Hjørring, lige som en arbejdsgruppe netop nu undersøger mulighederne for at tegne folkeaktier. Begge projekter tegner positivt og vil i givet fald være et væsentlig bidrag til at sikre en økonomi, der vil give os de nødvendige muligheder for fortsat at holde FC Hjørring blandt de bedste fodboldhold i Danmark, skriver FC Hjørring i en pressemeddelse.