FCK ydmygede Aalborg DH

Aalborg DH scorede blot fire mål i første halvleg mod FCK og tabte 16-28 i Guldbageren Ligaen. En godkendt indsats efter pausen ændrede ikke helhedsindtrykket.

Når man kun scorer et mål på knapt 20 minutter, er det svært at vinde en håndboldkamp. Det måtte Aalborg DH's kvinder sande, da de her til aften gæstede FCK i Frederiksberg Opvisningshal og blev sendt hjem med et nederlag på 16-28. Dermed blev Aalborg DH sendt ned på sjettepladsen i Guldbageren Ligaen, mens FCK holder fast i andenpladsen efter førende Viborg, der vandt 35-24 ude over Sønderjyske.

Efter kampens første 19 minutter førte FCK 10-1, og hjemmeholdets keeper, Cecilie Leganger, havde med flere redninger gjort Aalborg-spillerne modløse.

FCK-spillerne spadserede efter behag igennem nordjydernes forsvar, og kun ineffektivitet fra hjemmeholdets skytter holdt pauseføringen nede på 15-4.