Fem nordjyder i Kraks Blå Bog

Således ser Kraks Blå Bog 2012 ud. Fem nordjyder er med blandt de 312 nye navne i bogen. Der er i alt over 8.000 biografier i bogen.

Kraks Blå Bog udkommer i dag med 312 nye markante navne. På listen over nye navne finder man hele fem nordjyder.

Fem nordjyder har udmærket sig, og er derfor med i Kraks Blå Bog, som udkommer i dag. Der er i alt 8.219 biografier med i bogen. 312 af dem er nye på listen, og det er her de fem nordjyder er i blandt.

Det er Lars Asger Enggaard, adm. direktør hos A. Enggaard A/S, Johannes Andersen, lektor i almen samfundsbeskrivelse, Henning Toft Bro, biskop i Aalborg Stift, Palle Hurwitz, adm. direktør og arkitekt ved Friis & Moltke A/S og Egon Toft, dekan ved Det sundhedsfaglige Fakultet, Aalborg Universitet, som er indskrevet i Kraks Blå Bog. 

I år er det Gads Forlag, som står for udgivelsen af bogen. Redaktionschef hos forlaget, Hanne Dal, mener at Kraks Blå Bog har et ganske særligt og autentisk præg, fordi personerne i bogen selv skriver biografierne.

- Det unikke ved Blå Bog er, at de portrætterede selv er med til at opdatere deres levnedbeskrivelse. Udover at sikre præcision og troværdighed giver det også bogen et personligt og autentisk præg, og vi er meget glade for den store interesse for at medvirke til denne ajourføring, siger Hanne Dal.

Man kan se den samlede liste over de nye optagne i Kraks Blå Bog 2012-13 på blaabog.dk.

Forsiden lige nu