Fem på podiet i to løb

Søndag blev en fantastisk dag for Team Concordia Forsikring Himmerland. Sejr til Rasmus Persson og sølv ved U/23 DM til Magnus Cort.

Selvom de fleste sportsfan i denne weekend fokuserede på EM i fodbold, samt et speedwayløb i København og et stort Formel 1 løb, så var der også guf for cykelfansene. Der blev nemlig kørt flere løb i Danmark, og det nordjyske hold Team Concordia - Forsikring Himmerland klarede sig yderst godt.

CK Fix' landevejsløb blev kørt på Ågerup på Sjælland og her dominerede nordjyderne kraftigt. De første fire placeringer blev taget af ryttere fra Team Concordia - Forsikring Himmerland. Lucas Persson vandt i tiden 02:54:56. Efter ham kom Phillip Nielsen, Kasper Schjønnemann Larsen og Morten Øllegaard i nævnte rækkefølge.

- Det er dejligt med endnu en sejr til teamet. At vi snupper samtlige podieplaceringer og lidt til er bare fint, siger vinderen Lucas Persson.

Grunden til det gode resultat skal dog findes et andet sted, mener klubben selv. Flere af landets store profiler var nemlig til U/23 DM i Vejle. Men også her var der succes til Nordjylland. Magnus Cort fra Team Concordia - Forsikring Himmerland endte nemlig som nummer 2. Tæt efter løbets vinder Sebastian Lander.

- Jeg er overrasket og meget glad. En sølvmedalje er langt mere end, hvad jeg selv havde troet på, sagde Magnus Cort kort efter gårsdagens løb.

Også Andreas Rosenberg viste sig frem med en 6. plads til Danmarksmesterskaberne for U/23-ryttere.