LIGE NU:

Fem tiltalt for dødsvold

Retten i Aalborg indleder tirsdag sagen mod fem mænd, der er tiltalt for at have banket en 21-årig mand til døde i Aalborgs Jomfru Ane Gade sidste år.

Hvem var skyld i, at den 21-årige William Lennon Davis mistede livet i en blodpøl på Jomfru Ane Gade den 7. april sidste år?

Det er spørgsmålet, når Retten i Aalborg tirsdag indleder sagen mod fem mænd mellem 21 og 32 år, som alle til hobe er tiltalt for at have tævet den 21-årige til døde.

Helt præcist er kvintetten tiltalt for at have overfaldet William Davis og slået ham flere gange i hovedet og på kroppen med flasker, stole og knytnæveslag og desuden tildelt den 21-årige 14 knivstik samt adskillige hug med knuste flasker.

Det voldsomme overfald kom i kølvandet på et større slagsmål, hvor flere personer fra to grupper blev knivstukket og ramt af flyvende glas og flasker. I alt seks blev såret og allerede inden William Davis åndede ud, havde den yngste af de tiltalte ifølge anklagemyndigheden formået at stikke fem personer med
kniv.

Den ene gruppe bestod af både lokale unge og unge fra København. Den anden gruppe bestod af unge fra Århus-området, hvor også den dræbte kom fra. Forinden havde begge grupper været til fest i rockergruppen Bandidos' klubhus i Skalborg.

Efterforskningsarbejdet viste sig at være lidt af et puslespil for politiet. På et tidspunkt var 14 personer anholdt i sagen, hvoraf 12 var sigtet. Og først i august sidste år lykkedes det politiet at slå en klo i den sidste tiltalte, som blev anholdt af hollandsk politi i Schiphol Lufthavn i Amsterdam.

Retten i Aalborg har afsat 22 retsdage til affæren, der ventes
afsluttet i oktober.
/ritzau/

230621 piftede dæk

Mikael stod op til punkterede dæk: "De ødelagde ikke kun mine dæk, de ødelagde også min morgen"

def_thumb,50_percent

play "Vi fortsætter strejken, lige så længe det er nødvendigt"

play Danmarks største: Tag med i Fårup Sommerlands 40 meter høje rutsjebane

20210622-181103-L_60Mb

play Joakim Mæhle har det ikke fra fremmede

230621 piftede dæk

Mikael stod op til punkterede dæk: "De ødelagde ikke kun mine dæk, de ødelagde også min morgen"

def_thumb,50_percent

play "Vi fortsætter strejken, lige så længe det er nødvendigt"

Til forsiden

Til forsiden