LIGE NU:

Feriepengesag belaster fortsat AaB's økonomi

Superligaklubben AaB skylder et større millionbeløb i feriepengesagen, og det belaster klubbens økonomi.

AaB har stadig ikke betalt de penge, som klubben skylder tidligere og nuværende spillere i den såkaldte feriepengesag.

Ifølge Spillerforeningen er der tale om et større beløb, og det kan komme til at belaste AaB's i forvejen pressede økonomi.

Formand i Spillerforeningen, Thomas Lindrup, fortæller, at AaB ikke skylder lige så meget som Brøndby, hvor beløbet nåede op i nærheden af 30 millioner kroner.

- Der er en dialog med AaB om sagen i gang. Det er der med mange klubber, hvor vi mener, at vores medlemmer har krav.

- For AaB's vedkommende er det et større beløb. Det er ikke på Brøndby-niveau, men det er et større beløb, siger Thomas Lindrup.

Fra AaB's egen delårsrapport fra august kan man læse, at et større beløb i feriepengesagen kan risikere at gå ud over AaB's fremtidige drift.

- Der er dog fortsat en risiko for, at AaB vil blive mødt med krav fra Spillerforeningen og der er derfor indregnet et beløb, der efter advokatfirmaets og ledelsens vurdering på nuværende tidspunkt er dækkende for et eventuelt krav.

- Det er en forudsætning for firmaets fortsatte drift, at det eventuelle krav fra Spillerforeningen ikke væsentligt overstiger beløbet, som er indregnet i regnskabet, står der i delårsrapporten.

Mens AaB nu er i dialog med Spillerforeningen om feriepengesagen, så har klubben tidligere meldt ud, at klubben har afregnet feriepenge og pension i de aftaler, der er indgået med spillerne.