Foto: TV2/Nord

Flere henvendelser hjalp politiet

Flere borgere har henvendt sig, efter Nordjyllands Politi meldte ud, at de ledte efter et vigtigt vidne til trafikdrab i Aars mandag aften.

Nordjyllands Politi meddelte tirsdag, at de gerne ville i kontakt med en mand, der var centralt vidne til mandagens trafikdrab i Aars, hvor en 79-årig kvinde omkom, efter at hun blev påkørt af en varebil. To 20-årige mænd blev efterfølgende anholdt, og i forbindelse med efterforskningen søgte politiet en mand, der blev set på stedet.

Manden løb efter varebilen, da den mandag aften kørte væk fra gerningsstedet, men blev bremset i sin jagt. Derefter vendte han tilbage til andre vidner til ulykken, men politiet har siden ikke kunne finde frem til ham, før blandt andet TV2/Nord opfordrede til at henvende sig til politiet, hvis man havde kendskab til vidnet.

Nu har flere borgerhenvendelser hjulpet politiet på sporet af manden, der kan være en stor hjælp i efterforskningen af sagen.

- Vi har været i kontakt med flere vidner, der peger mod ham, så nu mangler vi bare at komme i kontakt med ham, siger vicepolitikommissær Johan Nielsen fra Himmerlands Politi.