Foto: TV2/Nord (Arkivfoto)

Flere indbrudstyve på spil i Hobro i nat

Både Matas i Adelgade og bilforhandler Claus Hosbond i Hobro var ramt af indbrud i nat. To mænd blev efterfølgende anholdt. Politiet mener, at der kan være en sammenhæng mellem de to indbrud.

Kort før klokken halv fire natten til onsdag blev der begået indbrud mod Matas på Adelgade i Hobro. Indbrudstyvene gik efter parfumevarer, men der er endnu intet overblik over, hvor meget gruppen af tyve er sluppet af sted med. Et vidne så fire mænd, som efter indbruddet stak af i en grålig personbil af mærket Opel.

Cirka en time senere, klokken kvart i fem, begik flere mænd så indbrud ved bilforhandler Claus Hosbond i Hobro. En vægter tilbageholdt en af indbrudstyvene - en 27-årig mand fra Langå - mens en anden gerningsmands nåede at stikke af fra stedet i en grøn Opel Vectra. Endnu en vægter satte efter den flygtende indbrudstyv, der senere blev standset og anholdt ved Randers. Han er ligeledes fra Langå.

Nordjyllands Politi har nu mistanke til, at der kan være tale om de samme gerningsmænd i den samme bil ved begge indbrud.

- Vi kan ikke udelukke, at der er en sammenhæng. Det er i hvert fald påfaldende med de to indbrud i den samme by, siger vagtchef Henrik Beck fra Nordjyllands Politi.

Politiet afhører de to mænd i løbet af onsdag.