Flere nordjyder i fint selskab (Opd.)

I morgen udkommer Kraks Blå Bog 2009/2010. I denne udgave er der op til flere nyoptagne nordjyder at finde. Heriblandt Tom Kristensen og Inger Støjberg.

Årets blå bog for betydningsfulde personer rummer i år flere nyoptagne nordjyder. Kraks Blå Bog har denne gang både den 8-dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen fra Hobro, beskæftigelsesminister og minister for ligestilling Inger Støjberg fra Hadsund blandt biografierne.

Tom Kristensen er glad for optagelsen i den blå bog.

- Det er jeg da rigtig glad for. Næste gang jeg kommer til Hobro vil jeg øjeblikkeligt reservere bogen på biblioteket, siger Tom Kristensen til TV2/NORD.

Også skuespiller Meike Bahnsen fra Aalborg Teater, professor Lene Lange fra Aalborg Universitet, LOGSTOR-direktør Preben Tolstrup og Christian Lundblad, der er retspræsident i Retten i Aalborg, er kommet med i opslagsbogen.

I Kraks Blå Bog optages betydningsfulde personer inden for dansk kunst, erhvervsliv, administration og lignende.

I de fleste tilfælde forbliver medlemmerne optagne i Kraks Blå Bog resten af livet. Efter de er afgået ved døden skrives deres navn ind i et register i stedet. I alt er der ca. 20.000 danskere med i Kraks Blå bog og register.

Siden sidste år er bogen vokset med 280 nye navne.