Foto: Trine Ladekarl

Flugtbilist i større trafiksammenstød på motorvej

Politiet har her til morgen stadig ikke fået kontakt med den person, som stak af fra et voldsomt trafikuheld med tre involverede biler på motorvejen ved Støvring.

Bilen, en sølvgrå Mercedes med store skader, er fundet i Vestbyen. Den blev "meldt" til politiet af en forbipasserende, som undrede sig over den nærmest totalskadede bil, som stod parkeret ved fortovskanten.

Sammenstødet fandt sted lige over midnat på motorvejen i det nordgående spor, da to personbiler stødte sammen under en overhaling. Den sølvgrå Mercedes kørte bagfra ind i de to personbiler, så alle tre biler kom ud i så voldsomt et sammenstød, at den ene personbil endte ude på marken.

Mercedes-bilisten, som kom kørende bagfra med høj fart, stoppede ikke, men tog flugten. De to andre bilister var ifølge politiet noget chokerede og blev kørt til skadestuen og behandlet for mindre skader.

- Vi har taget den sølvgrå Mercedes i forvaring og venter på, at flugtbilisten eventuelt melder sig selv. Vi har talt med den registrerede ejer, men han kender ikke noget til uheldet, for han solgte bilen fornylig. Den nye ejer har bare ikke fået den indregistreret endnu, siger vagtchef i Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen.

Ingen af de tre bilister kender tilsyneladende hinanden.