LIGE NU:

Fodboldekspert: AaB fik ikke farvorit-træneren

AaB fik ikke den cheftræner, de havde håbet på. Det mener Ekstrabladets fodboldekspert Michael Qureshi, som tror, at klubben hellere ville have haft en træner fra udlandet.

Den sportslige ledelse i AaB har umiddelbart hænderne over hovedet efter, at det i dag kom frem, at den nye cheftræner efter sommerferien hedder Lars Søndergaard.

Ekstrabladets fodboldekspert Michael Qureshi tror dog ikke, at den nuværende Sønderjyske-træner var ønske-træneren i AaB.

- Det nok ikke det, som AaB-ledelsen håbede på fra start af. De ville nok gerne have haft en kombination af noget mere profileret - og en træner, som kunne byde ind med noget andet end Kent Nielsen.

Der har da også været store, udenlandske navne med i træner-kapløbet. Blandt andre har den tidligere Real Madrid-stjerne Fernando Morientes flirtet med AaB. Også USA's tidligere landstræner, Bob Bradley, forhandlede en overgang med AaB-ledelsen.

- Jeg tror, at Bob Bradley var det oplagte valg, men han trak selv sit kandidatur - og så stod AaB tilbage med Lars Søndergaard, vurderer Michael Qureshi.