Fodboldfest støtter Blokhus FC

Blokhus FC har som nyt 1.divisionshold brug for en økonomisk indsprøjtning. Derfor har lokalsamfundet hele dagen forberedt en støttefest.

Som det eneste hold er Blokhus FC rykket op i 1. division. Derfor har det lille hold brug for alle de penge, de kan få, med et nuværende budget på kun fire millioner. Holdets yngste spiller, Søren Reese, har dele dagen sammen med de lokale frivillige hjulpet til med at gøre klar til en støttefest, som starter i aften.
- Overskuddet går ubeskåret til os, så det er jo en ren gave, siger han. Der er en middag på torvet i Blokhus, aktiviteter for de mindste med holdets spillere, og klubbens nye flag bliver afsløret. Det er foreningen Blokhus-Hune i Udvikling, som har arrangeret festen, for at skabe opmærksomhed omkring det lille hold samt at tjene penge ind til den nye dreng i klassen.
 - Vi håber på det størst mulige overskud. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at for en lille landklub som Blokhus FC, der har et smalt budget, der har vi brug for hver eneste krone, siger bestyrelsesmedlem i Blokhus FC, Flemming Jansen. Blokhus-Hune i Udvikling overvejer at lave en støtteforening for klubben, som møder AB fra København på søndag.