LIGE NU:

Forældre fortsætter kampen for Volstrup Skole

Volstrup skole står til lukning. I et sidste forsøg på at få politikerne i tale, har en gruppe forældre sendt en personlig mail ud til samtlige byrådsmedlemmer. Halvdelen svarede dem tilbage.

Spørgelysten hos forældrene er stor i kampen for at bevare Volstrup Skole.

- Vi har valgt personligt at stille spørgsmål til samtlige byrådsmedlemmer fordi samtlige har været med til at stemme om Volstrup Skole skal lukkes. Derfor må vi også gå ud fra, at de har sat sig ind i tingene før de stemmer. Siger Karen Gadensgaard fra forældregruppen.

I alt 31 mails blev sendt ud. Knap halvdelen nemlig 17 blev besvaret.

En af dem, som ikke svarede er Frode Thule Jensen (V) Medlem af Børne- og ungdomsudvalget, der har indstillet, at Volstrup Skole skal lukkes.

- Jeg opfattede det som et debatindlæg, udformet i form af nogle spørgsmål, jeg havde dengang ikke indtryk af, at der var tale om nogle spørgsmål, som man decideret forventede, at jeg svarede på, siger Frode Thule Jensen, som nu lover at svare forældrene.

En anden, som forældregruppen heller ikke har fået et svar fra, er Frederikshavn Kommunes borgmester Erik Sørensen (Soc.dem.).

- Man kan ikke forvente at få svar fra samtlige byrådsmedlemmer. Jeg synes hvis man har et spørgsmål til noget konkret, faktuelt, så skal man sende spørgsmålet til Frederikshavn Kommune, siger Erik Sørensen.