Seneste nyt:

Forlader DF og starter nyt netværk

Jamie Voldby meddeler, at han forlader DF. I samme ombæring danner han et forum for andre i samme situation.

Endnu et nordjysk medlem af Dansk Folkeparti har valgt at forlade partiet onsdag.

- Mine visioner hænger ikke længere sammen med, hvad jeg kan opnå i Dansk Folkeparti. Det er en meget svær beslutning, men desværre nødvendig. Sådan skriver 22-årige Jamie Voldby onsdag morgen på sin Facebook-profil, og resten af historien er vi efterhånden bekendt med. 

En lang række af Dansk Folkepartis prominente navne har den seneste tid forladt partiet på Christiansborg og i Nordjylland. Men nu kan det være, at der er et nyt fællesskab i sigte for de mange udmeldte DF'ere. 

quote Vi håber inderligt at holde den politiske glød i gang

Jamie Voldby

Dagens afhopper vil nemlig danne et forum, der skal gå under navnet 'Det Nordjyske Fællesskab'. 

- Det handler om at skabe et fælles ståsted, hvor vi kan samles om vores visioner for Nordjylland, indtil vi ved, hvad fremtiden bringer af muligheder for potentiel deltagelse i et nyt politisk flagskib, skriver Jamie Voldby. 

'Det Nordjyske Fællesskab' er et åbent forum for alle, der har meldt sig ud af DF - og er også åbent for "alle med et borgerligt, nordjysk hjerte", lyder det.

Vil ikke stå alene

For nu eksisterer 'Det Nordjyske Fællesskab' som en facebookgruppe, hvor medlemmerne kan dele opslag om fremtidens muligheder. 

Foreløbigt tæller medlemmerne blandt andre rådmand og tidligere viceborgmester i Aalborg Kommune, Kristoffer Hjort Storm og tidligere lokalformand i Thisted Kommune, Nina Røntved Krog, og folketingsmedlem Lise Bech.

- Bare det, at være med i en gruppe, så man ikke står alene, er for mange nok til at holde den politiske glød i gang for mange - og det er, hvad vi inderligt håber denne gruppe vil være garant for, skriver Jamie Voldby og fortsætter:

- Det handler derfor ikke om, hvor mange vi bliver, men at dem der er med føler, at de bliver hørt, og at de har nogle at snakke med. Men jeg håber selvfølgelig, at så mange som muligt vil være med til at stå sammen om Nordjylland, slutter han. 

Megafon har taget temperaturen i Dansk Folkeparti

Hvordan Jamie Voldbys fremtid i politik kommer til at se ud, kan han ikke svare på endnu, men han medgiver, at han følger med hos Danmarksdemokraterne med Inger Støjberg i spidsen.

Når én dør lukkes, åbnes der en ny, skriver han afslutningsvist. 

Hør Jamie Voldbys tanker om sit exit og det nye forum her: