Seneste nyt:

Forlængelse og farvel i Vendsyssel

Buster Munk er sikret et år mere, mens Jesper Blicher forlader klubben.

Vendsyssel FF og holdets anfører Buster Munk har forlænget samarbejdet, så de to parter nu har papir på hinanden i endnu et år. 30-årige Buster Munk er den spiller i truppen, der har flest optrædener for klubben, og ifølge sportschef Jacob Krüger er det derfor helt naturligt at forlænge med anføreren.

- Buster er en kulturbærer for os. Han har i lang tid været en afgørende spiller for os - både med sine præstationer på banen, hvor han i efteråret spillede noget af det bedste fodbold i sin tid i klubben, og uden for banen, hvor han i kraft af sin anførerrolle hele tiden er med til at presse på i den rigtige retning. Det har været vigtigt for os at få forlængelsen med ham i hus, siger Jacob Krüger til klubbens hjemmeside.

Samtidig har Jesper Blicher ønsket at få sin kontrakt med klubben ophævet, og det ønske har klubben opfyldt.

- Jesper har i løbet af sin tid i klubben været en rigtig vigtig spiller for os. Han var bl.a. vores topscorer i sidste sæson. Som følge af en efterårssæson med begrænset spilletid har Jesper ønsket at søge nye udfordringer, og det vil vi med tanke på hans fornemme indsats for os ikke stå i vejen for. Vi takker ham for indsatsen i den hvide trøje og ønsker ham selvfølgelig al mulig held og lykke fremover, siger Jacob Krüger.

Vendsyssel FF starter forårssæsonen den 13. marts, hvor holdet gæster Skive.