LIGE NU:

Formand for Agri Nord får tre år mere på posten

Carl Christian Pedersen er genvalgt som formand på landbrugsforeningen Agri Nord til Agri Nords generalforsamling.

Carl Christian Pedersen får endnu tre år på formandsposten for landsbrugsorganisationen Agri Nord, efter der tirsdag blev afholdt generalforsamling i foreningen.
 
- Jeg synes, vi som landmænd har verdens bedste job, og jeg vil fortsat arbejde hårdt for, at vi kan give dét erhverv videre til vores efterfølgere, siger Carl Christian Pedersen. 
 
2018 har både været et negativt og et positivt år for Agri Nord og medlemmerne. På den ene side har foreningen fået en medlemsfremgang på tre procent i en branche, hvor medlemstallet generelt set falder, og man tilbagebetaler medlemmer 1,4 millioner kroner som følge af et overskud.

På den anden side har man blandt andet været ramt af den værste tørke i mands minde i erhvervet.  
 
- I 2018 gav vi 750.000 kroner til tørkehjælp, vi oprettede korn- og grovfoderbørser, så landmænd kunne hjælpe hinanden indbyrdes, og vi har afsat ressourcer til hjælp til de af vores medlemmer, der er ramt af BMG-konkursen, fortalte Carl Christian Pedersen i sin beretning på Agri Nords møde.

Udover valg af formand var der på generalforsamlingen også valg af tre bestyrelsesmedlemmer. Her blev både Lars Olsen, Jens Verner Pedersen og Lars Tolstrup genvalgt til bestyrelsen. Alle i en periode på 3 år.

Forsamlingen til Agri Nords generalforsamling
Forsamlingen til Agri Nords generalforsamling
Foto: Agri Nord