Fortuna besejrede ond ånd

03:09

Foto: Ivan Bitsch (Arkivfoto)

1 af 2

Efter tre nederlag i foråret lykkedes det endelig Fortuna Hjørring at besejre rivalerne fra Brøndby.

Både DM-guld og pokaltitel var allerede vundet af Brøndby, før den sidste kamp i slutspillet blev spillet mellem Fortuna og Brøndby søndag eftermiddag. Men det fik på ingen måde nordjyderne til at slå op i banen.

På flot fight, lidt held lykkedes det for første gang i dette forår Fortuna at besejre rivalerne fra Brøndby. 2-1 blev resultatet i nordjysk favør.

- Det er en underlig fornemmelse man står med. På den ene side er man glad for at vinde, men samtidig skuffet over at de (Brøndby red.) vinder guldet, sagde Line S. Jensen fra Fortuna til TV2 Nord efter kampen.

Landsholdsmålmand Heidi Johansen valgte at se det positive i, at det endelig lykkedes at besejre københavnerne.

- I forhold til næste sæson kan det give os meget, at vi ved det kan lade sig gøre. Vi satte os det mål, at vi som minimum skulle være med i Champions Leauge i næste sæson, og det lykkedes, sagde Heidi Johansen.

Fortuna startede sæsonen med 17 sejre på stribe i efteråret, men i foråret er det hele gået lidt i stå.

- Vi mister seks landsholdsspillere i vinterpausen. Ikke nok med de er gode, det er meget betydningsfulde spillere for vores hold. De er ikke blevet erstattet, og derfor er vi ikke på samme niveau som i efteråret, og derfor er det ikke os der står som mestre i dag, siger Flemming Nielsen.

Forsiden lige nu