Fortuna: En time i helvede

I Hjørring beskriver man det selv som en time i helvede, da de søndag mødte Danmarksmestrene fra Brøndby.

Liga-finalen søndag eftermiddag på Brøndby Stadion blev det rene fodbold-helvede for kvinderne fra Fortuna Hjørring.

Mestrene fra Brøndby løb sølvvinderne over ende med en sikker sejr på 6-1.

I starten af 2. halvleg gik Brøndby på få minutter fra 4-0 til 6-0, og man frygtede en to-cifret ydmygelse af Fortuna.

Men så gik gassen lidt af hjemmeholdet, samtidig med at Fortuna med indskiftning af Tiffany Weimer og Casey Ramirez fik gang i lidt mere sammenhængende spil.

Der gik ikke flere mål ind i Fortunas ende, og i den modsatte fik Camilla Kur i det 78. minut med et flot mål pyntet en anelse på resultatet.

Det er femte gang, at Fortuna taber til Brøndby i sæsonen.

Fortuna Hjørring måtte undvære flere nøglespiller, da Nadia Nadim sad over med karantæne og Sofie Junge er skadet.

Målmand Heidi Johansen måtte melde fra, og andenmålmand, Maria Christensen ligeså, derfor måtte unge Trine Jensen stå på mål.

Så guldvinderne fra Brøndby fik demonstreret, at de er værdige Danmarksmestre i år.