Fortuna lugter guld efter sejr over Brøndby

Fortuna Hjørring tog i dag en vigtig sejr i 3F Ligaen. De direkte guldkonkurrenter fra Brøndby blev besejret på udebane.

Fortuna Hjørring tog i dag et kæmpe skridt mod at opnå målet om at vinde guldmedaljer i 3F Ligaen.

De nordjyske kvinder vandt 0-2 mod Brøndby på udebane. Kampen var enormt vigtig for begge hold, da Fortuna kun havde et forspring på et enkelt point inden dagens opgør.

Gæsterne fra Hjørring startede kampen bedst, og især i de første ti minutter havde de Brøndby under et tungt pres. Det var dog en tilfældighed, der gjorde, at holdet kom foran. Et indlæg blev forlænget med et hovedstød af Janelle Cordia, og bolden sejlede over i det fjerneste målhjørne.

Målet pressede Brøndby længere frem, og begge hold kom frem til chancer. Afgørelsen faldt dog først i anden halvleg, da indskiftede Chi-Chi Igbo spurtede mod baglinjen og lagde et flot indlæg mod bageste stolpe, hvor Karoline Smidt Nielsen stod klar til at sparke bolden i mål.

Mod slutningen af kampen pressede Brøndby mere og mere på, men de formåede aldrig at gøre det rigtigt spændende. Blandt andet takket være en god præstation af Fortunas målmand Maria Christensen.

Der resterer fem kampe i 3F Ligaen. Fortuna og Brøndby mødes igen i den allersidste kamp. Den spilles i Hjørring den 9. juni.