Fortuna vinder sidste kamp inden slutspil

Kravet var tre point, da OB søndag eftermiddag gæstede Hjørring. Signe Bruun blev matchvinder med 10 minutter igen, da hun scorede til slutresultatet 2-1.

I den sidste kamp inden slutspillet i 3F-Ligaen fik Fortuna Hjørring besøg af OB. Fynboerne er det eneste hold udover ærkerivalerne fra Brøndby, der har taget point fra Fortuna Hjørring i denne sæson, og endnu et pointtab til dagens udehold ville sende guldet meget langt væk fra Nordjylland.

Cheftræner Brian Sørensens tropper virkede fra kampens start meget opsatte på at forhindre dette og var dominerende i både spil og chancer. Alligevel var det OB, der kom først på tavlen, da Mille Knudsen udnyttede en åbning i Fortunas højre forsvarsside.

Ligaens nummer to fra Hjørring pressede på for en udligning, men OB stod stærkt i defensiven og bevarede dermed en 1-0-føring, da de to hold gik til pause.

Anden halvleg startede, som første sluttede. Fortuna Hjørring sad solidt på kampen, men der manglede skarphed i offensiven. Lige indtil Frederikke Thøgersen afsluttede resolut på en stikning i dybden og med sin scoring skabte jubel blandt de 120 fremmødte tilskuere.

Uafgjort var ikke nok, hvis nordjyderne skulle have en realistisk chance i mesterskabskapløbet mod Brøndby, og med godt ti minutter igen kom så den forløsende scoring, der sikrede sejren, da Signe Bruun sendte bolden i nettet bag en ellers velspillende OB-keeper.

- Hver eneste kamp er simpelthen så ekstremt vigtig, så det var rigtig dejligt. Brøndby er selvfølgelig favoritter. De har ikke haft samme udskiftning i truppen og fører også pointmæssigt, men vi vil forsøge at drille dem ved at komme bagfra, siger cheftræner Brian Sørensen efter kampen.

Dagens resultat betyder, at Fortuna Hjørring tager 24 point med over i slutspillet. Det er to point færre end Brøndby - de evige konkurrent om DM-titlen.