Fra FCK Til AaB Håndbold

AaB har skrevet en to-årig kontrakt med Kristian Svensson. Han er hentet i FCK.

<b>To år med Kristian Svensson</b>
AaB Håndbold har skrevet kontrakt med FCK-spilleren Kristian Svensson. Der er indgået en to-årig kontrakt, gældende fra den kommende sæson.

<b>Scoop for AaB</b>
Sportsdirektør Jan Larsen ser kontrakten med Kristian Svensson som et scoop.

- Kristian Svensson er intet mindre end en ønskespiller for os, og med hans tilgang bliver vores bagkæde forstærket væsentligt.

- Både erfaringsmæssigt og spillemæssigt får vi en mand på højt internationalt niveau, og jeg er særdeles glad for at en spiller af Kristians kaliber har valgt at fortsætte karrieren i AaB, siger Jan Larsen.

<b>Glæder sig til AaB</b>
Også Kristian Svensson glæder sig til sin nye udfordring.
- Efter snart tre sæsoner i FC København føler jeg, at det er tid for at prøve noget nyt.

- Både som klub og som organisation har jeg fået et rigtigt godt indtryk af AaB, og så bliver jeg også genforenet med min tidligere klubkammerat fra Skövde Rasmus Wremer, siger Kristian Svensson, der håber også for AaB, at kunne være med til at præge den absolutte top af dansk håndbold.

- Ambitionen må være en fast plads blandt de fire bedste hold, men der er jo mange klubber om buddet, så det bliver meget spændende, konstaterer Kristian Svensson.

<b>Bedste højre back</b>
26-årige Kristian Svensson blev i sin første sæson på dansk jord, kåret som den bedste højre back i Tele2-ligaen. Sidste sæson var han ankelskadet.

<b>Målfarlig herre</b>
I denne sæson er Kristian Svensson imidlertid tilbage i fuldt vigør for FC Københavns tophold, og eksempelvis er det i de to opgør efter nytår, blevet til 13 fuldtræffere fra den målfarlige spiller.

For Sverige er Kristian Svensson foreløbig noteret for 48 A-landskampe.