LIGE NU:

Freddys far stævnet

Villy Jensen fra Skovsgård, der sidste år forsvandt med sin 3-årige søn Freddy i mere end et halvt år, risikerer nu op til to års fængsel.

Anklagemyndigheden har sigtet den mere end 70-årige familiefar for at have bortført sin søn. Sagen kommer for Retten i Brønderslev på mandag.

Freddy-sagen begyndte sidste sommer, hvor hans forældre måtte opgive at passe ham i hjemmet. De ville gerne have deres dreng anbragt hos hans dagplejemor, men det sagde Brovst Kommune nej til med henvisning til, at hun var for gammel. Kommunen fandt i stedet en anden plejefamilie, som Freddys forældre til gengæld ikke kunne acceptere og dermed gik sagen i hårdknude.

Villy Jensen og Freddy forsvandt umiddelbart før Brovst Kommune besluttede at tvangsfjerne drengen. I dag siger Villy Jensen, at han blot tog på ferie:

- Jeg mener ikke, at jeg har begået noget strafbart. Vi var taget på ferie, da kommunen ville, fjerne ham. Men det fik jeg ikke noget at vide om, siger Villy Jensen til TV2/NORD.

Det var Brovst Kommune, der sidste sommer anmeldte Villy Jensen til politiet for at havde bortført sin søn, men borgmester Mogens Gade ville i dag ikke kommentere selve sagen:

- Jeg er glad for at Freddy i dag har det godt hos sine nye plejeforældre. Det er anklagemyndigheden, der sigter Villy Jensen og derfor er kommunen for længst ude af det spørgsmål, siger Mogens Gade (Venstre) til TV2/NORD.

Villy Jensen og Freddy vendte hjem fra deres meget lange ferie i januar måned og få timer senere blev Freddy fjernet fra hjemmet.

mosbjerg 3

play Familie holder ferie som i gamle dage: - Det er et helt andet nærvær

trine kammersgaard tvmidtvest

Giftig blomst breder sig i landskabet: Engbrandbægeren er giftig for husdyr

20200514-122913-L-1920x1190we

play Bør efterskoler kræve elever vaccineret? Forsker og forstander er uenige

def_thumb,50_percent

play Kvinde sigtes for drabsforsøg i Hirtshals

mosbjerg 3

play Familie holder ferie som i gamle dage: - Det er et helt andet nærvær

trine kammersgaard tvmidtvest

Giftig blomst breder sig i landskabet: Engbrandbægeren er giftig for husdyr

Til forsiden

Til forsiden