Frederikshavn er klar til DM-finale

Frederikshavn vandt den sjette semifinalekamp over Sønderjyske med 3-1 og er dermed klar til DM-finalen mod Herning.

Årets DM-finale i ishockey bliver et anliggende mellem Frederikshavn og de forsvarende mestre fra Herning.

Det blev en realitet tirsdag aften i Nordjylland, da Frederikshavn på hjemmebane besejrede Sønderjyske med 3-1 og dermed vandt semifinaleserien med 4-2 samlet.

Den nordjyske sejr blev grundlagt allerede i opgørets første periode, da først Tomi Jokinen og siden Jeff Corey bragte hjemmeholdet foran i løbet af blot 50 sekunder. Med syv minutter tilbage af kampen bragte Eric Bertrand ny spænding ind i opgøret, da han reducerede Frederikshavns føring til 2-1, men tættere kom sønderjyderne ikke, da Matt Davidson lukkede kampen med en scoring til 3-1 for nordjyderne med godt et halvt minut tilbage.

Frederikshavns finalemodstanderne fra Herning blev klar til DM-duellen allerede fredag, da midtjyderne med fire hurtige sejre sendte Odense ud i kulden.