Frederikshavn forlænger med dansk profil

Frederikshavn White Hawks har forlænget samarbejdet med den danske forward Mathias Bau Hansen, som kom til klubben sidste sommer.

Store Mathias Bau Hansen skal også i de kommende to sæsoner forsøge at hamre pucke i nettet for Frederikshavn White Hawks. Den 21-årige forward har underskrevet en ny to-årig kontrakt med klubben.

- Jeg forlænger min kontrakt med White Hawks, da jeg er faldet rigtig godt til i Frederikshavn, og fordi jeg er glad for at være i klubben, siger Mathias Bau Hansen til klubbens hjemmeside.

Den to meter høje wing har i denne sæson lavet 15 mål og 23 point i 30 kampe for White Hawks. Han kom til klubben sidste sommer efter et ophold i svensk ishockey.

Udlandet trækker dog ikke i Mathias Bau Hansen igen lige nu, og derfor ser han frem til at fortsætte karrieren i Frederikshavn.

- Selvom jeg ikke ved, hvordan holdet ser ud, så er jeg sikker på, at vi i begge sæsoner skal spille med i toppen af dansk ishockey, siger han.

Mathias Bau Hansen forsøger i øjeblikket at hjælpe White Hawks videre til semifinalen i Metal Ligaens slutspil. Holdet fører den nordjyske kvartfinaleserie mod Aalborg Pirates med 2-1 i kampe.