Frederikshavn i semifinalen

Frederikshavn sendte grundspilsvinderne Rødovre ud af slutspillet i ishockey med to sene mål. Herning er videre efter storsejr over Totempo HVIK.

Frederikshavn blev blot nummer otte i grundspillet, men nordjyderne er alligevel klar til semifinalerne af slutspillet i den danske ishockeyliga, efter at holdet tirsdag aften chokerede Rødovre på udebane i det syvende og afgørende kvartfinaleopgør.

Vinderne af grundspillet førte 3-2, indtil der manglede to minutter, men så udlignede Radim Piroutek til 3-3, og et halvt minut senere blev der helt stille på Rødovres hjemmebane, da Christian Schioldan sikrede Frederikshavn sejren med scoringen til 4-3. Dermed vandt Frederikshavn kvartfinaleopgørene med samlet 4-3 i kampe.

I tirsdagens anden kamp vandt Herning sikkert 7-2 hjemme over Totempo HVIK, og dermed er de forsvarende mestre ligeledes videre med 4-3 i kampe.

De to øvrige semifinalister er Sønderjyske og Odense.