Fremgang hos FOA Aalborg

FOA - Fag og Arbejde, Aalborg har i fjerde kvartal af 2007 haft en medlemsfremgang på godt og vel 300 medlemmer.

<b>Glad for fremgang</b>
Næstformand i FOA Aalborg siger:

-Vi er meget glade for fremgangen. Det handler om medlemshvervning, og spørger man om, indmeldelser ikke bare sker automatisk, så er svaret et bestemt NEJ. Vi arbejder bevidst for det og det kræver tid og energi, mod og åbenhed.

<b>Synlighed</b>
I 2007 har FOA Aalborg besøgt rigtig mange arbejdspladser og det har været både spændende og lærerigt.
Mange i FOA har opdaget, hvor vigtig synligheden er for medlemmerne. På arbejdspladserne har vi medbragt FOA plakater, badges og andre materialer samt naturligvis indmeldelsesblanketter.
Men det vigtigste har været os selv og det har været hårdt arbejde at vende udviklingen, siger Pia Pedersen, der er ansvarlig for FOA Aalborgs medlemsorganisering.

<b>Organisationsprocent er afgørende</b>
Dertil kommer, at de aktuelle overenskomstforhandlinger godt kan gå hen og ende i konflikt, og her kan vi klart mærke, at der er fornyet interesse for at stå i en rigtig fagforening.
Her er en høj organisationsprocent afgørende for at vi kan bevare og udbygge vores indflydelse som fagforening, understreger Pia Pedersen.

<b>Fortsat synlighed på arbejdspladserne</b>
Vi skal bruge 2008 til at understøtte det flotte resultat som både fagforening og de tillidsvalgte har arbejdet intenst på.
Fremgangen byder, at vi skal gøre en ekstra indsats for alle de medlemmer som viser os tilliden gennem deres medlemskab i FOA.
FOA Aalborg vil fortsat prioritere synlighed og arbejdspladsbesøg og vi håber, at medlemmerne vi ringe, når de gerne vil se os.