02:03

1 af 2

Frustreret mor håber til det sidste

Marianne Kjeldsens 15-årige datter Nadine er anbragt i Kastaniehuset - en af de seks lukningstruede institutioner. Hun har svært ved at genkende det billede, der er blevet tegnet de sidste dage af Jammerbugtens Børne- og Familiecenter.

-Det kan jeg ikke, for som jeg oplever Kastaniehuset og de ansatte, så kan jeg simpelthen ikke sætte spørgsmålstegn ved deres faglighed eller kompetencer, siger hun til TV2/Nord.

Hun blev dybt chokeret, da hun tirsdag aften hørte, at kommunen om bare få måneder vil lukke datterens trygge base gennem det sidste halvandet år.

-Jeg bliver frustreret og tænker, jamen gud hvad med Nadine, hvad med børnene og hvad med fremtiden? - og jeg bliver også ufatteligt ked af det, også for personalet, for de gør et stort stykke arbejde.

Der er ingen tvivl i Marianne Kjeldsens sind om, at opholdet i Kastaniehuset har været den bedste løsning for hendes datter:

-Det har været det helt rigtige. Jeg har fået den gamle pige tilbage, glad og smilende og tilfreds med livet, og en pige der kan acceptere et nej. Det har været rigtig rigtig godt og hun er glad for at være der.

Marianne Kjeldsen håber inderligt, at Kastaniehuset også fremover vil være det sted, der giver Nadine en tryg hverdag. Derfor har hun en appel til politikerne:

-Jeg håber virkelig, at de har tænkt meget over den beslutning som de er ved at tage, fordi i bund og grund, så er det vores børn det går ud over.