Foto: Per Frank Paulsen

Fuld pige bed betjent i armen

En 18-årig pige fra Vodskov blev natten til lørdag anholdt på Hjallerup Marked, hvor hun i forbindelse med et slagsmål bed en politibetjent i armen.

Episoden skete kort efter midnat i markedets store øltelt, hvor der opstod tumult i et hjørne af teltet, ifølge politiet med den 18-årige som den mest aktive deltager. Da en politipatrulje nåede frem og forsøgte at få stoppet slagsmålet, bed pigen så hårdt i den ene betjents underarm, at der kom tydelige bidmærker - selv om betjenten havde jakke på.

Den 18-årige, der ifølge politiets vagtchef var "middel-beruset", blev anholdt og taget med til detentionen i Aalborg. Hun er sigtet for vold mod tjenestemand, men bliver ikke fremstillet i grundlovsforhør.

Også en 19-årig mand fra Aabybro har tilbragt natten i detentionen efter at have været i karambolage med politiet på Hjallerup Marked. Han blev pågrebet af en civilklædt patrulje, fordi han havde været i slagsmål, og i den forbindelse forsøgte han ifølge sigtelsen at slå og sparke på betjentene.

I løbet af lørdagen var der desuden en del tyverier på markedspladsen. Blandt andet blev fem mobiltelefoner og en bærbar computer meldt stjålet.