Mobil teoriundervisning i gamle rutebusser, bliver formentligt ikke til noget. Koreskolebussen.dk er fup. Arkivfoto. Foto: Christell Maria Iversen

Fup-køreskole lukket

Fup-hjemmesiden koreskolebussen.dk er blevet lukket af myndighederne.

Det skriver Nordjyske.

Koreskolebussen.dk tilbyder billige kørekort med et nyt koncept, hvor teoriundervisningen skal foregå i tidligere rutebusser, som indrettes til teorilokaler. Busserne parkeres så foran byernes gymnasier, hvor eleverne kan gå til undervisningen. Forløbet koster 9.999 kroner, som skal betales forud over internettet. Problemet er bare at hjemmesiden ifølge Nordjyske er fup, og nu er blevet lukket.

De nordjyske kørerlærere har tidligere været ude med advarsler om at bruge siden.

- Man kan ikke lige se, hvem som står bag, og man skal indbetale pengene forud. Det, jeg frygter med, er, at der er nogle unge mennesker, der indbetaler penge og ikke får nogle ydelser for de penge. At de i yderste konsekvens bliver snydt, sagde formanden for Østvendsyssels Kørerlærerforening, Jens Peder Jensen, til P4 Nordjylland i onsdags.

Noget tyder på, at han nu har fået ret i sin bekymring, men det ligger endnu ikke fast, om hensigten bag hjemmesiden har været at snyde folk.