LIGE NU:

Fusk, frustration og fuldt mandskor i Nordjylland Live

I aften fortæller vi historier fra regionen om snyd og bedrag, hacking, frustrationer hos sygeplejersker og meget mere.

I anledning af Syng Dansk-ugen får vi besøg af 25 mand fra det 150 år gamle kor, Sangforeningen Brage af 1866, der kommer til at krydre en udsendelse fyldt med gode historier.

Vi skal til Ørum, hvor en bilforhandler er blevet centrum for en sag om identitetstyveri. Adskillige kunder er rejst til Nordjylland fra udlandet for at hente dyre biler. Problemet er bare, at bilforhandleren i Ørum slet ikke sælger biler fra øverste hylde.

I Frederikshavn Kommune er sygeplejerskerne frustrerede over, at ledelsen vil tilbage til en arbejdsmodel, der blev droppet for 10 år siden med flere små enheder og flere ledere.

Nordjyske virksomheder er også ramt af cyberkriminalitet, og nu er det muligt at tegne forsikringer mod digitale indbrud.

Sebastian Klein var i dag i Hals, hvor han lavede mad sammen med børn, vi kigger nærmere på søndagens travløb i Aalborg, som TV2 Nord dækker.

Vi slutter af med musik fra mandskoret - se med klokken 19.30!

Se vores Facebook-teaser

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

I aftenens Nordjylland Live får vi besøg af 25 sangere fra Sangforeningen Brage af 1866 i anledning af Spil Dansk Ugen, og så fortæller vi om identitetstyveri, forsikringer mod hacking, svindel med biler i Ørum, frustrerede sygeplejersker i Frederikshavn Kommune - og så har vi et indslag med Sebastian Klein, der laver mad med børn i Hals. Og meget mere. Se med klokken 1930 på TV2 Salto.

Posted by TV2 Nord on 27. oktober 2015

Emilie Kjær Hanefeldt Dinesen 2

play Corona-nedlukning får studerende til at føle sig ensomme

20210308-200043-L_14Mb

play AaB hentede første Superliga-sejr under ny træner: - Han kan være ude ad bagdøren om tre uger

Travle genbrugsbutikker

play Efter to måneders nedlukning: Frivillige glade for at være tilbage i genbrugsbutikkerne

40_percent

play Nyd tirsdagen før vejret slår om

Emilie Kjær Hanefeldt Dinesen 2

play Corona-nedlukning får studerende til at føle sig ensomme

20210308-200043-L_14Mb

play AaB hentede første Superliga-sejr under ny træner: - Han kan være ude ad bagdøren om tre uger

Til forsiden

Til forsiden