00:27

Foto: (Arkivfoto)

1 af 2

Fynsk bunkerselskab åbner afdeling i Aalborg

Det fynske bunkerselskab Dan-Bunkering har ansat fem oliehandlere fra OW Bunker og åbner ny afdeling i Aalborg.

Fem medarbejdere fra konkursramte OW Bunker har nu fået nyt job. Der er tale om fem oliehandlere, som er blevet ansat af OW Bunkers tidligere konkurrent Dan-Bunkering.

- Efter OW Bunkers kollaps er der mange kvalificerede medarbejdere ledige på markedet, og det har vi valgt at udnytte. Vi har altid haft stor respekt for OW Bunker, og har nu benyttet muligheden for at tilknytte nogle af virksomhedens dygtige medarbejdere, siger Dan-Bunkerings administrerende direktør Henrik Zederkof til TV2/Nord.

I første omgang har Dan-Bunkering ansat fem oliehandlere med fortid hos OW Bunker. Medarbejderne får base i Aalborg, hvor fynske Dan-Bunkering åbner en ny afdeling.

- Det er nemmere for os at åbne en ny afdeling i Aalborg, end det er for medarbejderne at pendle til Middelfart hver dag. Derfor arbejder vi lige nu på højtryk for at få alt på plads, så afdelingen kan stå klar på mandag, siger Henrik Zederkof.

De fem medarbejdere, som Dan-Bunkering har ansat, er et sammentømret hold. Den fynske bunkervirksomhed har fået mange henvendelser fra OW Bunkers medarbejdere siden virksomheden fra Nørresundby gik konkurs.

Henrik Zederkof forventer, at Dan-Bunkering ansætter flere tidligere OW Bunker-medarbejdere end de fem, som i første omgang kommer til at udgøre virksomhedens nye afdeling i Aalborg.

Hvor Dan-Bunkering kommer til at holde til i Aalborg er endnu uvist.