Den tidligere træner i Aalborg Håndbold, Jakob Vestergaard, bliver assistent i FC Midtjylland resten af sæsonen. Foto: Thomas Gaardsmand

Fyret Aalborgtræner til FC Midtjylland

Jakob Vestergaard skal stå på sidelinien hos midtjyderne under slutspillet.

FC Midtjyllands håndboldkvinder fik i fredags ny kvinde i cheftrænersædet, da Helle Thomsen overtog ansvaret for de forsvarende danske mestre. Og nu får hun den tidliger Aalborg Håndbold og Viborgtræner, Jakob Vestergaard, som sin assistent under slutspillet.

Jakob Vestergaard blev cheftræner for Aalborg Håndbold sidste sommer, men fik kun kort tid i spidsen for holdet, inden han blev fyret efter utilredsstillende spil og resultater. Tidligere har han to gange vundet Champions League samt taget tre danske mesterskaber med Viborgs kvinder.

- Jeg har savnet atmosfæren og spændingen på bænken, og jeg skulle ikke bruge lang til på at beslutte mig, da Helle ringede til mig, siger Jakob Vestergaard til fcm.dk.

- At stå foran et slutspil er det, man kæmper for hele sæsonen. Og nu får jeg mulighed for at hjælpe til netop i den allermest udfordrende og intense fase. Og så hos de danske mestre med et hold, der rummer så mange gode spillere og i selskab med en træner, jeg har stor respekt og sympati for, siger Jakob Vestergaard.