LIGE NU:

Fyringer på Bislev Mejeri

Muhammed-krisen II kræver nu de første ofre. Medarbejderne på Bislev Mejeri har netop nu fået at vide, at op mod 10 ansatte fyres.

De ansatte på Bislev Mejeri bliver netop nu orienteret om planerne for mejeriet. Mejeriet er nødt til at skrue ned for produktionen på grund af et fald i antallet af ordrer.

Det berører 8-10 medarbejdere, der i videst muligt omfang vil blive tilbudt arbejde på et andet af Arla Foods' mejerier i Nordjylland.

Baggrunden er bl.a. en tilbageholdenhed med at bestille produkter blandt virksomhedens kunder i Mellemøsten, hvor der fortsat er en usikkerhed med hensyn til at købe danske produkter.

- Det er stadig et broget billede, vi oplever lige nu. Nogle kunder genbestiller produkter og andre er tilbageholdende med at forny ordrer, fordi de er usikre på, hvordan situationen vil udvikle sig. Vi oplever ikke en reel boykot, men mere en generel tøven. Samlet set er vi nødt til at nedjustere produktionen, så det modsvarer det reelle salg, som i øjeblikket er under niveauet fra begyndelsen af januar, siger salgsdirektør Finn S. Hansen, Arla Foods.